pondělí 2. listopadu 2015

Balíček :)

Vyšší moc si asi početla o mlžných oparech v Londýně a rozhodla se uvalit na nás aerosolovitou neprůhlednou kaši, ve které se utopila celá jižní Anglie a která se koncentrovala nejvíce mezi naším domem a jídelnou.
První dvě hodiny v pondělí už nemáme HERS, takže krásné dopoledne.
K obědu houbová polévka a další zajímavé poživatiny, fazolový salát velmi zdařilý a také úspěšně doplněn deficit kukuřice.
Na designu se nás rozhodli zničit výkladem o železe a slitinách a všem možném, takže už vím, jak se řekne slitina, mimo jiné.
Nástěnku od rána z větší části zabírá plakát z včerejší výstavy, což je velmi fešné, ale trochu se bojím, stejně jako křesťané ve středověku, že pokud si pokoj moc zkrášlím, tak si pak k němu vytvořím značné citové pouto a o to horší bude návrat do Prahy. O mé cestování se tedy, myslím, křesťané nikdy nebáli, chci tu jen poukázat na to, že taky zakazovali pozemské statky a citové vazby, neboť se pak člověku moc nechce do království nebeského. Toť má skvělá paralela a tím mé intelektuální okénko dnes končí.
Na chodbě ve zdi praskly stoupačky či co, takže to tam smrdí asi jako tři týdny starý jogurt zalitý čpavkem. Ano, kde jinde by se tohle mohlo stát, než před naším pokojem. 
Přišel mi mail, že mám na recepci poštu, takže jsem nyní hrdým držitelem mini balíčku, který mi udělal obrovskou radost, až nečekaně velkou, asi tím, že byl tak nečekaný. Proto je mu uděleno čestné místo v nadpisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat