úterý 6. října 2015

Už jsou dokonce objednané žárovky

zdejší shop
Počasí se jaksi rozhodlo, že nás všechny trochu probere, takže tu pršelo nárazově, vždycky tak hodinku a pak nic a zase hodinku, až jsem byla nucena vzít si s sebou deštník.
Vypadá to, že v testu z businessu se opravdu měly psát doslovné definic, které nám učitelka při hodinách diktovala, takže budu mít nejspíš polovinu testu špatně (ano, polovina byly definice), i když se mi způsob tohoto testování zdá poněkud nic netestujícím, neboť našrotit se definici dokáže každé tele, tak nevím, proč by mi měla má krásná vysvětlení neuznat...ach jo...
prkýnko mává
Příští týden bude test z businessu s tou druhou učitelkou, tak  se jí musím zeptat, jak moc doslovně to po mě bude chtít.
K obědu jacket potato a garlic bread, zeleninový krém, jablečný koláč a zelené poživatiny. 
Na designu jsem šmirglem obrousila dubové prkýnko, na němž bude stát celý ten artefakt, vypadá to moc pěkně.
saláty (foto z oběda zmizelo...)
Hned potom jsme uháněly na tělocvik, basket tentokrát ve voňavých červených trikotech s obrázky tygříků nebo něčeho podobně infantilního.
Po čajové pauze s muffiny a cereáliemi v čokoládě (kuchařkám asi ráno zbylo musli, tak ho polily čokoládou a nechaly ztvrdnout) ještě double matematika. Vyučování zakončenou nepovinnou přednáškou o celebritách a médiích, což jako název znělo skvěle, ale moc nového se člověk nedozvěděl, tak snad příště.
Večeře v main dining roomu, protože pršelo a nikomu se nechce chodit do aší jídelny. Jednalo se o polentovou kostku s žampióny (resp. jedním žampiónkem :() a špenátem, a kuřecím masem na studeno. A mimochodem, už je zapnuté topení na chodbách (což dává logiku, jak jinak).

Žádné komentáře:

Okomentovat