středa 7. října 2015

Radosti se zázvorem

Achievment - poprvé jsem přenocovala bez deky, ponožek a mikiny, muhahha. K snídani jsem zvolila bílý jogurt s pomerančovou marmeládou a lupínky, což je příjem energie na celý business.
Tam se ukázalo, že Georgie a Kizzy neudělaly prep, což bylo přečíst si pět stran z učebnice a udělat z nich výpisky, které jsme pak měly rozdat ostatním a odprezentovat. Shovívavá učitelka nám tedy dala čtyřicet minut na to, abychom úkol dodělaly, což nestihla ani jedna (já jsem mohla dělat jinou přípravu).
Výsledek byl u každé asi tři strany textu, z nichž většina byly souvětí z učebnice. Georgie krásně přeříkala co to je decision tree a když se dostala na matematiku, přeskočila celou sekci slovy "that is all in the definitions", aby nemusela výpočty vysvětlovat. Kizzy, která šla hned poté, se témuž vyhnula bravůrní hláškou "Georgie already explained that", přestože Georgie nic nevysvětlila.

Takže hoch mathematik going on here. 
Když už jsme u hoch mathematik, tak další double hodina byla právě zasvěcena mému pročítání logaritmů a úspěšnému luštění naskenovaných poznámek. Energie načerpána jablky (konečně doplnily mísy s ovocem, tentokrát z Nového Zélandu).
A pak slavný pan Obídek. Čínské nudle byly opravdu podivné, ale brokolice s mrkví nezklamala. Pórková polévka obsahovala pětinásobnou dávku doporučeného denního příjmu soli nosorožce, ale vše zachránil lívanec s citrónovou zmrzlinou (to byly dva moučníky v jednom, k lívanci si běžní strávníci dávali sirup a marmeládu).
Po double hodině fitnessu (které trvalo jen třicet minut) už bylo volno. Takže další přípravy, spousta jablek a čajíček. Myslela jsem si, že zázvorový čaj s citronem z pytlíku bude jenom jemný odér zázvoru. Haha. Ha. Ha. Jemný odér.
Po vypití ozdravného lektvaru, do nějž se bohužel vysypal obsah protrhlého sáčku a který chutnal jako rozemletý zázvorový kořen s přidanou zázvorovou trestí, následoval čas na dohánění latiny, což, jak se ukázalo, je stránka s deklinacemi zájmen kdo, co, ten, ta, to, který/á/é, nikdo a nic, což bylo maso.
Mno a po intelektuální hodince znovu jídlo, ke kterému vždy směřuje veškeré mé veselí. Jednalo se o vejce se sýrem a špenátem, zeleninu, krevety, další krevety a jarní závitek.
Na house meetingu se losovaly výherkyně čokolád z řad pořádných, a bylo mi sděleno, že bych měla jít do medical centra (ne z důvodu očividné mentální slabosti, pokud vás napadlo toto) na měření a vážení a nevím co dál.
Na sobotní reeling prý přijede čtyřicet pět kluků a jelikož je padesát dva dívek, prý se budou účastnit i tři členové jejich staffu. Tato nformace vyvolala mírnou vlnu nevole, ale třeba jsou diplomovaní padesátníci z Harrow tanečně nadaní.

Žádné komentáře:

Okomentovat