1. Troubu předehřejeme na 170 stupňů a plech na cupcaky vyplníme papírovými košíčky
2. Připravíme si 140 gramů změklého másla, 140 gramů golden caster sugar (ala cukr krupice), 3 vejce, 100 gramů self-raising flour (mouka s přídavkem kypřícího prášku) a 25 gramů custard powder (něco jako instantní pudink)
těsto |
3. Ingredience vyšleháme do těsta, naplníme jimi do poloviny košíčky a dáme péct na asi dvacet minut
4. Mezitím připravíme polevu vyšleháním 100 gramů másla, 350 gramů icing sugar, 50 ml mléka a špičky nože růžového barviva.
5. Cupcaky jsou akortát, když těsto při jemném zmáčknutí jakoby pruží
6. Vychladlé cupcaky na zdobíme polevou (pomocí pytlíku na zdobení) a jedlými kytičkami
omnomnom. ty opravdu chceš přivézt houby?
OdpovědětVymazatmyslím, že je zvládnu oželit, hlavně doraž ty :)
Vymazat