neděle 11. října 2015

Kuchaření s Térou - Violet cupcakes (bez violets)

Náš skvělý kuchařsky nadaný house pokračuje v přípravách kulinářských zážitků v malých kuchyňkách, zatímco my nadšenci navštěvujeme cookery workshop se Sian.

1. Troubu předehřejeme na 170 stupňů a plech na cupcaky vyplníme papírovými košíčky
2. Připravíme si 140 gramů změklého másla, 140 gramů golden caster sugar (ala cukr krupice), 3 vejce, 100 gramů self-raising flour (mouka s přídavkem kypřícího prášku) a 25 gramů custard powder (něco jako instantní pudink)

těsto




3. Ingredience vyšleháme do těsta, naplníme jimi do poloviny košíčky a dáme péct na asi dvacet minut





4. Mezitím připravíme polevu vyšleháním 100 gramů másla, 350 gramů icing sugar, 50 ml mléka a špičky nože růžového barviva.






5. Cupcaky jsou akortát, když těsto při jemném zmáčknutí jakoby pruží









6. Vychladlé cupcaky na zdobíme polevou (pomocí pytlíku na zdobení) a jedlými kytičkami

2 komentáře: