pátek 9. října 2015

A všichni si teď zkouší šaty

Mufti day. Kdo přispěl na charitu u snídaně, mohl celý den chodit v libovolném oblečení, tedy v rámci vlastního nejlepšího uvážení a teplotních podmínek, které byly nečekaně příznivé.
Začátek dne proběhl spocíváním lívance s medem a javorovým sirupem, abych se mohla dopoledne učit na business.
K obědu byla cherry rajčátka, což je tady rarita (což vypadá napsané divně, ale stále lépe než raryta). K tomu hranolky, jacket potato, tentokrát s nějakou masovou směsí, horou všeho možného, zeleninová polévka s ciabatou a miska hub, které vypadaly lépe než chutnaly.
Vyučování začalo matematikou a pokračovalo s HERS, kde jsem hodinku psala bibliografii podle Harvard referencingu, což je daleko větší fuška, než by si člověk býval myslel. Už mám ale jako pilný studentík napsané kartičky k svému majestic proslovu, takže v pondělí snad dáme poslední sbohem tomuto předmětu.
Na designu jsem přeřezala dřevěné kuličky, které se dají pod prkýnko jako takové tufňíky ala podstavec, do prkýnka jsem vyvrtala díry na přišroubování plastových bočnic a uprostřed je ještě otvor na prostrčení drátu od žárovky, která snad brzo dorazí. Vypadá to fakt hezky, snad vymyslím, jak to dovézt domů v nezměněném počtu kusů.
V šest místo večeře běh na sbor, kde nás tentokrát měl zdejší učitel, barytonista, který mluví neuvěřitelně zněle a zpívá stejně vysoko jako my, i když to zní trochu prapodivně.
Od příště asi začnu chodit na večeři předem (i když na to není čas už vůbec), protože ve čtvrt na sedm už je sklizena polovina nabídky a večeřet za přítomnosti uklízecího personálu není nejlepší pocit.
V housu jsem krátce konverzovala s naší recepční, která je úžasná a v neděli vede vařící workshop. No a pak hurá na tancování, opět v páru s dívkou, která nedokázala koordinovat vlastní pohyb jinak než s půlminutovými pauzami a otočkami, tam, kde zbytek haly tleskal, takže mírně iritující.
Moje taneční vlohy nejsou nijak závratné, ale udělat tři kroky dopředu přece jen nevidím jako takový problém.
Zítra ale very smart akce v jídleně s Harrow, kde dostaneme kartičky, a kam si zapíšeme, s kým budeme tancovat. Dle slov Lavinie:  You write their name on the cards so you can stalk them later. Jsem fakt zvědavá, zvláště na to, kolik make-upu zdejší komunita ze dne na den vyprodukuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat