Přináším naše skvělé kuchařské poznatky. Zde je postup:
1. Předhřejeme troubu na 180 stupňů.
2. Vymažeme/Vyložíme dvě kulaté formičky
3. Vyšleháme čtvrt kila cukru krupice a čtvrt kila změklého (ne rozpuštěného!) másla
4. Přidáme čtyři rozmíchaná vejce, lžičku vanilkového extraktu a čtvrt kila self-raising flour (tedy mouka s kypřicím práškem)
5. Utvoříme těsto, které rozlejeme do formiček a dáme péct na třicet minut (správně by mělo být těsto tuhé, nám se ale lilo)
6. Mezitím vyšleháme 125g másla, čtvrt kila moučkového cukru a dvě lžičky horké vody do krému
7. Vychladlé (jinak se krém rozteče) korpusy namažeme, jeden krémem a druhý džemem, a připlácneme k sobě.
8. Fertig. Zbylý krém můžeme dát navrch.
Žádné komentáře:
Okomentovat